Visez la un Yard Sale local de cel puțin un an. Se întâmplă joi, 24 iunie 2021 – între 17-20, la Moșia Corbeanca, organizat de Asociația Civică Activ Corbeanca.

Participarea este gratuită pentru oricine, vânzător sau cumpărător, rog doar să îmi dați un semn în inbox de FB dacă aveți întrebări sau tel. 0723.591.801 pentru urgențe.

Las și numerele co-organizatoarelor: Cristina Spătaru – 0744.484.081, Oana Grigorescu – 0722.600.568

Mie îmi place mult să primesc haine pentru Paul, avem noroc de verișori apropiați și prieteni buni. Ador să le sortez, să păstrez esențialul și să dăruiesc mai departe ce e în plus – am instaurat cu ocazia YS&YG o nouă regulă: 20 de pantalonași scurți, 20 de tricouri. Restul am împachetat frumos și am dat o parte unei prietene vechi, restul sortez pe categorii: de vândut (lucrurile cumparate de noi), de donat (lucrurile primite) – așa mi se pare fair.

Tot ce va rămâne nevândut (estimez prețuri de 5-10 lei) va fi preluat de colega mea, Oana Grigorescu, și donat mai departe către familii mai puțin norocoase.

Dar fiecare e liber să aducă ce dorește, să facă ce simte cu hăinuțele, jucăriile, plantele, obiectele de casa&grădină – orice încape pe o masă de Moșie. Eu l-am gândit mai ales ca un eveniment de comunitate, să ne revedem într-un loc fain, cu un scop eco&friendly.

Copiii sunt încurajați să vândă, pentru a afla valoarea banilor, pentru a economisi pentru un produs dorit de la colegul de stand, pentru a negocia un troc. Life skills!

Ne vedem aici (click), invitați vecinii și cunoscuții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *