Salut! Eu sunt Tea Vasilescu.

CorbiHood a inceput de la o sedinta de coaching in vara lui 2020. Una in care Dana m-a intrebat care este rostul meu pe lumea asta. N-am putut sa ii raspund atunci, am plecat intr-o mica vacanta, mi-am luat timp pentru mine, am lasat copilul la bunica, am revazut niste oameni dragi. Si atunci m-a lovit in moalele capului, pentru ca eu stiu de mult ce-s menita sa fac, doar ca procrastinez si disec fire in patru in loc sa fac ceea ce am de facut.

Sa fiu connector. Sa cunosc oameni. Sa scriu despre ei. Sa contribui si eu la comunitate.

Nu-s cea mai buna, cu siguranta nu-s cea mai disciplinata, dar asta este rostul meu si uneori trebuie sa mai trec printr-o criza existentiala ca sa ma intorc fix de unde am plecat. Cine ma cunoaste stie ca-s deja la al treilea blog. All of them powered by Alexandra Giula, my soulmate intr-ale internetului, eu fiind mega-atehnica, btw!

Vreau sa scriu despre Oamenii Mei inca de cand m-am mutat in Corbeanca, acum 4 ani. Pentru ca e locul copilariei mele, nu doar un proiect imobiliar. Sunt cunostintele mele din copilaria de la bunica de la Corbi, cum ii spuneam noi atunci. Sunt familii de la gradi, cu care ne-am imprietenit datorita copiilor. Sunt vecini de care m-am atasat.

De ceva vreme ma ocup cu conversatii in engleza in sat, ajung sa cunosc atatia vecini minunati care nu au ocazia sa se stie intre ei. Si e mare pacat! Pentru ca suntem 8-11-16 mii de oameni (depinde pe cine intrebi), suntem o comunitate, cu bune si cu rele. Si totusi nu ne stim intre noi. Pai nu e pacat?

Imi propun sa ajung la oameni de toate varstele, din cat mai multe zone ale comunei, veniti in viata mea din diverse motive.

Imi caut vecini, amici, cunostinte, inspiratie, colegi si prieteni pentru copilul meu, pentru ca nu suntem singuri la noi in sat, si nimeni altcineva nu si-a asumat rolul pana acum. Asadar, daca stiti vreun vecin de-al meu care mi s-ar parea interesant, rog sa ne puneti in legatura.

Bine ati venit in Corbeanca mea, cum ii spun eu de ceva vreme – CorbiHood.

Photo: Johnny Mates