Cei de la The Plot, print shop de la Arhitectură aka Mincu, au un spațiu pe care se hotărâseră înainte de pandemie să îl transforme în galerie de artă. Din aia super șmecheră și cool pe care aș aduce-o eu acasă, nu de aia de care l-aș scoate pe fii-miu s-o vadă la muzeu – adică contemporary badass stuff.

Dar a venit molima și au decis că susținerea tinerilor artiști tre să fie online, și așa a apărut Art Takeover, seria de licitații online caritabile.

În septembrie au strâns 3700 lei pentru Magic (Camp&co) grație susținătorilor artei Mihaelei Vraciu. Acum e rândul ilustrațiilor Dianei Letzner, dintre care favorita mea (cea pentru care licitez, să nu te prind că mi-o sufli, decât dacă vrei să mi-o dai cadou de Crăciun) este asta:

fata cu capul pe umeri

Cauza pe care au ales-o cei de la The Plot de data asta mi se pare tare în asentiment cu toamna asta din viața mea, se pare că am o chemare pentru zona de plantări, mediu, grădinarit – no kiddin! Se strâng bani pentru copăceii pe care Prietenii Școlii de la Bunești îi plantează în acest noiembrie în poienița din pădurea de lângă locul în care, din 2008 încoace, se organizează o școala de vară pentru studenți arhitecți. Dacă vrei să vii cu mine și Paul să plantăm prin Argeș pe 28 noiembrie cu banii pe care tot noi îi dăm pe tablourile 50×70 printate la The Plot, te înscrii la secretariat.bunesti@gmail.com sau prin mesaj facebook. Detalii la telefon 0724071336, via whatsapp.

Scoala de la Bunesti- Marius Vasile
Scoala de la Bunesti- Marius Vasile

Zic că e win-win-win să investim în sufletul propriu și-n artă și-ntr-o pădure. Licitează, așadar, printr-un comment in albumul de pe pagina The Plot.

Scoala de la Bunesti - Marius Vasile
Scoala de la Bunesti – Marius Vasile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *